Ojojoj

Här är de snabba puckar! BYTE AV BLOGG!
 http://ethunell.blogspot.com/
Där hittar ni mig nu. Lite finare, lite bättre ;)

Jackes&Mackes

Nu ska jag snart iväg på JAckes & MAckes mega sensation shakedown, haha. Kan bli intressant och roligt. Lite tråkigt väder idag bara. Och jag är en aning sliten sen igår. Är faktiskt tvekis på om det blir skalet ikväll. ÄR dessutom lite besviken på en viss person som jag inte riktigt kan släppa. Aldrig blir de lättare verkar det som! Hmm :)

Dust in the wind

Nu sitter jag i lägenheten på frösön och har precis käkat lite. Bilfärden in gick bra, jag fick med mig farmor som skulle till sin bror i Brunflo. Trevligt med sällskap :) Vid halv 2 drar jag ner på stan för då är de dans som gäller. Träning och sedan genrep. Sen direkt hem för middag på Björnrikegården. Kanske lite bartömning också, men ikväll är jag chaufför. Har ju två hårda dagar framför mig ändå :)

Fick ett samtal av Johanna imorse och jag blev alldeles kall i kroppen. Känner mig fortfarande lite illa till mods. Verkligen tur i oturen att det gick så som det gick. Hoppas ni blir bra snabbt.
<3


Glory days

Idag är nog min sista lugna sköna dag innan ALLT händer.. Jag undrar jag hur allt ska gå ihop sig. Den som lever få se. Men de blir nog några roliga veckor! Imorgon bär de av till staden. Men hem igen på kvällen som tur är :) Hoppas på att hinna hem till fonduekvällen. Nej nu blir det plugg för de kommer jag aldrig hinna me senare.

Puss på er


De är över nu

Påsken har vart himla trevlig :) Blev dock jobb lördag, söndag, men man får tänka på pengarna. Fredag drog jag å carro till hån en sväng. Kul att träffa allt folk, som va väldigt danssugna tror jag. Lördag blev de middag här hemma med Kicki, Kajsa, Verran, Emma och Carro. Sedan anlände Johanna och vi körde singstar så de dånade i huset :) De blev en grym kväll! Och Charlotte Perelli va grym hon med. Söndagen blev tidig kan jag säga. Måndagen hade jag planerat skulle bli lugn också men efter ett samtal från käraKacken ändrade jag mig. Drog till Persson där Kajsa, Verran, Persson, Tallåsen, Izze, Moa och Björne höll till. Vi körde lite olika spel och när de va dags för "Chippong" höll jag på att bryta ihop. Så grymt jävla kul! Roligast på länge alltså.. haha skratta som jag vet inte vad. Drog sedan på måndaxklubbb där de va hur mycket folk som helst. Vi spelade bowling och hade de trevligt. Tisdag morgon väckte min käre far mig strax efter åtta. De va bara att släpa sig upp ur sängen, göra fika och  dra på fjället. Vi åkte längdskidor från Björnrike till varggrans,skalet, toppen, jaktstugan och avslutade i baggen på lite soft afterskii. Vi kände oss värda några öl faktiskt. På kvällen blev de film med Johanna, "låt den rätte komma in". Men jag kunde inte riktigt hålla mina ögon öppna hela tiden..Imorse tog vi några åk i backen mn de va värdelöst före. Så nu ska jag nog faktiskt ta mig i kragen och plugga lite.
Men först en drömgod lunch, nämligen hallonsmoothie!


Du får inte riva mina murar, som jag omsorgsfullt byggt upp..


Ajjemän!

Har lyckats dragit på mig en förkylning nu, härligt. Perfekt till påsken också. Allt är som de brukar skulle man kunna säga. Haft en riktigt härlig helg iaf. Skoter både lördag å söndag. Lördagsvädret va så bra som de bara kan bli. Sedan på söndagen blev de Hilding's och tydligen gick vi all in? Happ, de va min vita helg de. Meeen jag hade väldans skoj :) Nu ser jag framemot påsken och allt vad som följer med den! Nu ska jag äta up mina vindruvor och kika på den  fjärde ishockey sm-finalen.

Allting kommer ikapp mig..

DRÖMDRÖMDRÖM

Ahh, vilken drömdag jag haft =) Jag å tompan drog till tväråa imorse där mor, far, gugge, agneta och matte väntade. Vi satt bara å myste i solen och njöt av varje sekund. 13 grader i skuggan och strålande sol. Sedan tog matte, thompan å jag skotrarna till Oxsjön för att trycka i oss några burgare hihi. Sedan tillbaka till tväråa å bara njuuuuta i solen. Va hemma vid halv sex och då drog jag igång grillen. Sedan blev de en långpromenad med Jägarn. Nu har jag precis duschat och sitter å väntar på att Johanna ska höra av sig, då blir det film.  Den här dagen behövde jag. Lycka.

PUSS

Bra far!



Så jäääädrans tjusig =)

Btw känns allt fortfarande lika stressigt. Musikaldag idag, faktiskt lyckat.

RSS 2.0