FREDAG!!

Wohoo, äntligen fredag. så otroligt skönt att få vara ledig några dagar nu. Har varit så jävla trött hela den här veckan. Alla dagar som vi börjat kl 9 har jag försovit mig, de är inte likt mig.. hehe. Hoppas jag blir frisk snart också, då kanske jag blir lite piggare =)  Hade första bandyträningen igår iaf med mitt härliga lag. Vi kom ju till final förra året men förlorade tyvärr.. I år hoppas jag att vi vinner hela skiten (lucia bandyn) =) Vi verkar faktiskt vassare i år kan jag säga!! Bara de inte blir för myckt öl drickning på dagen D nu bara! Tänk på de pojkar!

Ja just de, fredag va de ja... och vad gör en nybliven 18åring som jag denna fredag???
Jo de kan jag beräta hihihoho. Jag ärhemma själv på frösön och kikar runt på ansiktsboken, tittar lite på tv och äter godis. Kande bli mer galet??? Tor inte de =) Men imorrn ska jag övningsköra hem till vemdalen tidigt på morgonen (så de ä bäst för pappa att han slutar dricka i tid ikväll!!) och sedan bara ladda inför novemberfesten på Husky! Kan nog bli riktit roligt! Hoppas de iaf så jag sliper ångra att jag inte är på Marité imorrn och röjjer.


Nä åter till dom viktiga saker jag höll på med innan de här.
Puss /E

Tisdag.

Har precis kikat klart på desperate, de slutar alltid så spännande :) Ikväll har alla dansare vart ute och ätit och sedan sett på NorrDans. Grymt duktiga fridansare. En utav dom var med oss idag på lektionen och hade workshop. Hur kul som helst. Men lite svårt hehe. Känns som att jag inte utvecklas så mkt i dansen just nu, jag behöver mer å hårdare träning, tack! Aja de kanske blir nu när Kersti är tillbaka.

Har även bakat min tredje sockerkaka på två dagar nu. Dom ska till öppet hus på skolan imorrn. Skulle egentligen bakat två men den ena jag gjorde igår ville tydligen fisa ihop och dö. Hoppas, hoppas att den som är i ugnen nu lyckas bättre.

Nu sitter jag å funderar på om de blir husky eller marité pålördag... blir troligen husky. Hoppas de är många om ska dit bara.

Aja, måste kolla till kakan. (ett jäkla tjat om den förresten).

hörs! /E

18 år och äntligen en kvinna..

..precis så känns de :) haha nerå men bra känns de iaf. Hade en superrolig födelsedag igår. Tack för alla sms, samtal och grattishälsningar<3  Det uppskattas! Världens absolut bästa mamma kom också in för att gratta mig. Vi fikade på Törners och sedan var det bara att dra hem för att börja med maten och allt. Jag duschade och fixade mig medan mamma gjorde maten. När maten var klar fick hon åka hem igen, haha stackarn. Men gott blev de så tack mamma! Efter ett litet tag av väntande så kom alla underbara brudar till mig och de var bara att korka upp de mousserande vinet mamma gav mig! Så va festen igång, härligt! Vi käkade och hade de mysigt. Efter maten blev det ett livsfarligt ölspel och en del dans! Kulkul. Sen Vid elva tiden tog vi bussen ner mot stan. Aspackade å glada, precis som de ska vara när man fyller 18. Drog in en sväng på news men snabbt vidare mot O'learys. Amandas boyfriend Simon hade fixat så vi var med på listan där så de va bara att glida in... tack för de! Sedan dansade vi fan nästan oavbrutet hela kvällen, galet kul! Träffade massa roligt folk och Carro och jag fick även ett kärt återseende av en gammal primmare ;) de va najs. Sedan blev de såklart donken och efter de taxi hem till frösön igen. Trött som få. Tack för en helbra kväll mina underbara vänner! Ni är guld.

Tog bussen hem imorse för att ha lite tårtkalas här hemma. Väldigt mysigt att träffa släkten men jag har varit gaaanska så trött hela dagen faktiskt så jag har väl inte varit den roligaste. Fick jättefina presenter, tacktacktack.

Sen nu ikväll blev de födelsedagsmiddag på Husky. Jättemysigt och gott. Blev bjuden på både drinkar och shots av husky och joel, tack för de. Efter maten fortsatte vi kika på hockey där och vem satt inte brevid oss då och kommentera om inte Niklas Wikegård!!! Han gillar jag, härlig grabb de.

Nu sitter jag här å gäspar så de är väl dags å krypa till kojs antar jag.... god natt då alla stjärnor.

Måndaxklubb eller inte?? De är frågan....

Snö

Ja nu snöar de här i östersund också. Hur mysigt som helst. Vill gärna ha en massa snö nu.

Har varit å dansat jazz med Emma ikväll, längesen jag va där. Long time no see sa hon så fort jag kom innanför dörren haha..De stämmer bra. Men de känns att jag varit och fortfarande är lite sjuk, de blir så jobbigt på en gång :/ 
När jag kom hem gjorde jag mig en nyuppfunnen och svinigt god smoothie. Den har jag suttit och sugit på till nu, mumms. Nu är de fotboll på tv också, serige-holland, riktig hawaii fotboll för tillfället.

Kom på att jag köpte en tröja i söndags också. 650 spänn för en lång t-shirt eller vad jag ska kalla de.. När jag är på shoppen kan jag verkligen handla vad som helst, tänker inte på priset, livsfarligt. Men den va fin iaf :)

Imorrn har jag bara en lektion, då ska vi på jamtli och kolla på en utställning. De som ska bli kul att se är Carro som är så duktig och ska dansa inför alla =) de kommer gå hur bra somm helst, hejja carro! Sen på kvällen blir de lite filmmys här hemma. Najs.

Over and out / E

2 dagar kvar.

Idag är de endast 2 dagar kvar tills det smäller. Som jag längtat :) Självklart blir de utgång med mina underbara vänner på min stora dag. Ska bli roligt. Åker hem på lördag morgon med moder för att äta lite tårta med släkten senare. Sen på kvällen kanske de blir hån, tydligen lite fest där..Blir nog en mysig helg iaf :)

Åhhhh panik över körkortet, vill verkligen ha de....vet inte hur jag ska få ihop de här.

/E

Slut.

Ja då va de sunday bloody sunday igen..Åker in till stan imorrn istället, skönt med en extra kväll hemma. Förhoppningsvis ska jag boka halkbana, skrivning och körning imorrn! Ohhh sännande =)
Ihelgen har jag spolat och skottat planen varje dag..vaktmästarn haha...Kanske blir åkning nästa helg

Nu ska jag ut på en kvällspromenad, dock inte lika sen som igår :P

Göööre bara, eller?

/E

Helg.

Äntligen helg!! Och det bertyder att jag är hemma i vemdalen, sweeet. Dessutom har det snöat inatt så nu är det helt vitt ute =) Igårkväll skottade vi hockeyplan så de va ju lite typiskt att det skulle sätta igång att snöa direkt efter det då, menmen. Om de blir kallt så spolar vi nog imöra, jag längtar verkligen efter att få dra på mig skrillerna =) Igår såg jag även på idol, händer inte alltför ofta men jäklar va duktiga dom är. Efter det blev det en liten promenad också, hähä trevligt...

Just nu är jag ensam hemma för alla andra är och slaktar Bertil!! Stackarn de blev inge långt liv för han inte.
Får se om Carro och Sabbi kommer hit från storhede så vi kan ta en sväng till skalet och mysa på, vore nice!

Nu ska jag börja med det jag egentligen borde göra nu, körkortsteori.....

Torsdag.

Imorrn är de fredag, härligt =) Idag har jag storstädat lägenheten och pluggat lite teori. Känner mig duktig. Men jag fick kämpa för att kunna läsa i körhäftet, ögonen ville verkligen inte vara öppna. Men nu har jag blivit lite piggare och just nu sitter jag å väntar på att den vita chokladen ska smälta över frukterna som jag har i ugnen. Smarry!

Ja jäklar, nu höll jag nästan på att bränna chokladen medan jag satt här. Nu börjar vänner igen och jag ska avnjuta mitt goda kvällsfika.

Pyss! /E

onsdag.

Dra åt faaan va trött jag är. Har legat i soffan sen jag kom hem, med en jäkla huvudvärk dessutom. Ska nog snart gå och sova, har inte lust och ork till så mycket annat. Just nu kikar jag på room service, dom ska göra om hemma hos Börje Salming, enda anledningen till att jag kikar :) Va förresten in i ishallen igår och kikade när a-laget tränade, jäklar va sugen man blir. Måste bli mycket skriller i vinter :) Åh, jag vill ha vinter nu!


gööööre bara!!

God natt.
/E

skolfoto

Fan va trött jag är, har fortfarande inte återhämtat mig.. Och idag är de skolfoto, inte så roligt tycker jag menmen. Med våran skylt och rosorna blire nog bra :) Nu ska jag strax ta bussen till körskolan och köra min fjärde lektion. Hoppas de går bra. Pappa ska följa med den här gången också, kanske inte blir lika nervöst då haha. Har inga lektioner idag , sköööööönt. Dans ikväll annars inge planerat :)

nä nu går bussen snart, hörs!

/E


Östersund.

Ja då var man tillbaka i östersund igen, känns inte så kul. Vill hellre stanna kvar i Vemdalen...Menmen. Har precis avnjutit lite korv & mos framför tv:n, glassigt. Har bestämt mig för att skippa danslektionen ikväll, jag behöver plugga och  dessutom har jag en massa sömn att ta igen. Har köpt en påse chips för att klara kvällen. Pratade nyss med fader som är i sthlm i två dagar för att operera sitt knä. De var tydligen en stor skada men de hade gått bra som tur va :) Imorrn kommer han till mig igen och då ska jag ut och övningsköra hela kvällen för på onsdag har jag körlektion. Dags att verkligen ta tag i de där nu. Kul!


Nä nu borde jag göra nåt nyttigt, de här går ju inte.

/E

trötta

Ja nu har vi överlevt tre dagars forum också, känns riktigt bra! De har vart grymt kul alla kvällar och vi har dansat som jag vet inte vad. Kul att träffa lite folk som man inte träffat på länge, tex fotbollsbrudarna från ope :) och alla andra! Men mina brudar är helt klart de som gjort att de varit så kul dom här dagarna.

Jag har ju haft lite ångest över de här med att inte komma in men nu när jag gjorde de och att det bara är 12 dagar kvar tills de smäller så känns de faktiskt bra att vara sjutton några dagar till. Efter de är de liksom nemas problemas :) Men usch, nu kom jag på en sak, om de bara är 12 dagar tills jag fyller år är de verkligen hårdträniing för kökortet som gäller, jag vill verkligen ha de så snabbt som möjligt!


Nä nu undrar jag om jag ska gå och väcka mina kära vänner som ligger på övervåningen och sover, jag är hungrig på frukost ju!! :P

/E

Vemdalen!

Idag drar jag hem till kära Vemdalen igen. Skönt med en så kort vecka i Ö-sund. Imorrn blir det till att fixa nöjespass för den kommande röjj säsongen 08/09 i vemdalen, tjihooo! Först ut är höstforum till helgen. De kommer bli grymt! Bara jag kommer in vill säga...Är skapligt less på att vara 17 nu, men 16 dagar till lär jag väl överleva.  Hoppas iaf.
Kommer förmodligen att gå alla dagar på forum, så vi ses väl i dimman hoppas jag?!

Pusspuss eran ersca ;)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0