Hohoho

Min pappa är världens bästa de kan jag hålla med om. 
Men han tror alltid att han har rätt när det egentligen är jag som har det ;) Så det så.

Pappa: Kan någon attistera mig lite?
jag: de heter assistera pappa!
Pappa: Jag sa ju det, attistera!
Jag: Neeej inte attistera, assistera!
Pappa: Jaja, asstistera.
Jag: hahahah du är ju omöjlig!


Lonely

Gaalet va tråkigt det är att vara ensam hemma! Familjen är borta i 2 dagar och jag vet inte alls vad jag ska göra.. Igårkväll fick jag iaf väldigt trevligt sällskap. Veronica, Kajsa och Johanna kom till mig och vi sjöng singstar, drack gott och hade allmänt trevligt! Sedan kom våran privatchaffis Simon och körde oss på Skalet. Han är för snäll den killen =) Vi skulle se Kevin men han hade redan spelat när vi kom, haha! Bra jobbat tjejer! Istället blev de enbart röjj på dansgolvet, men de funkade bra de med! Lyckades va hemma vid 2 ungefär så de va skönt. Skapligt trött imorse bara när klockan ringde 07.30. Kikade in hos Kacken som inte heller va allt för pigg och gick sedan på jobbet. De har gått bra att jobba idag ändå men jag får sån ångest av  att vara inne sånna här drömdagar, usch! Bara att hoppas på att de kommer flera =) Mötte både Tallåsen och Björne påväg till jobbet, dom såg oförskämt pigga och glada ut haha! Men vad vet jag, skenet kan ju bedra. Rolig kväll iigår iaf, tack tjejer! Ni är för bra. Lyckades förresten även slänga iväg 2 fyllesms och ett samtal igår kom jag på vid frukost imorse, bra där! 

Nu ska jag laga lite mat till mig själv, trööökigt. Sedan får jag se om jag lyckas få nå sällskap ikväll också. Johanna den filuren jobbar över så på den fronten är de iaf kört. Men jag är verkligen sällskapssjuk så jag hoppas slippa vara själv hela kvällen =)

pussilago


100 dagars.

Dra mig baklänges vilken kväll de blev :) haha! Carro å jag hällde upp första groggen kl 15 och vi visste redan då hyur det skulle sluta.. Men de blev nog 10 gånger värre ändå haha. Vi gjorde oss iordning och som vanligt blev de många goa skratt! Sedan gick vi vidare till Emma och jag drog feting vurpan redan påväg dit! Där gjorde vi en galet god pizza och spelade lite ölspel. Väldigt trevligt, även där många goa skratt! Drömgoa tjejer! Sedan halv åtta blev Carris å jag hämtade av Frucke, tack för de. Efter lite ärenden (hehe) hamna vi hos Simon. De va trevligt att träffa alla killarna och jag tror de va där de börja gå snett haha. Sedan bil ner på stan och in på O'learys. Sedan sviker minnet men jag vaknade upp hemma hos Persson på soffan iaf :P Riktigt rolig kväll men jag ångrar lite att de blev sådär mycket för de hade varit roligare att ha lite mer koll. Men som tur är är de ju bara 100dagars en enda gång!!!  Helt otroligt nog så var jag inte speciellt sliten igår men jag pallade ändå inte att gå på Fek:en så de blev två filmer och pizza hemma hos persson innan jag drog på mig partykläderna och gick the walk of shame in till stan haha. Hälsade på carris för att disskutera kvällen lite och sen hem till soffan. Somnade sittandes i en timme och sedan gjorde jag pannkisar och rörde mig inte ur soffan förrän de var dags att byta läge till sängen. Gött. Idag har de bara vart lugnt, inte en enda lektion, bara handledning. Fick även våra studentkläder vi beställt, wihoo. Nu sitter jag å väntar på att tiden ska gå så jag får åka bussen hem till vemdalen där jag tänker stanna i en hel vecka. Dröm!

Ikväll kommer brudarna till mig och vi ska umgås och ha lika roligt som alltid och sen blir de utgång på skalet för de är nämligen Idol-Kevin som spelar ikväll! tjihoo haha. De blir nog bra, bara jag får sova lite på bussen så :)

pussilago

Måndag

Jag älskar måndagar! Idag tog jag sovmorgon och sen en lång promenad med min lilla prins. Sedan gick jag in på Ica för att hämta mitt paket från Ellos som äntligen kommit. Och det paketet gjorde min dag! Det var ett par gladiatorsandaler och dom va mycket snyggare i verligheten! Satt som en smäck gjorde dom också! DRÖM! Dom kommer användas flitigt i vår/sommar. Nu ska jag snart åka på klipperian där miin kära Kackas ska få fixa till frippen lite grann. Sedan ska jag ta en kort skidtur på skalet och även kika i shoppen. Känner att min ömma kropp behöver röra på sig lite efter loppet ihelgen. Som för övrigt var jätteroligt och gick bra.

Nu ser jag framemot 100dagars! De kommer bli drömroligt :D


Pussen


Hemma

Åh det är verkligen drömskönt (!) att vara hemma igen. Inte helt otippat så sov jag hela bussresan hem haha. Har vart en skön dag idag, på företagsekonomin fick vi jobba med gamla uppgifter och sedan efter det var det dags för lunch på Eastern. Mmm galet gott med bluffé alltså!  Och det var inte av vilken anledning som helst vi gick dit... Världens bästa vapendragare fyller nämligen hela 19 barre idag :D Wihooo! Ett år kvar nu ;) Så därför firade vi den bästa med lite lunch eftersom att jag sviker ikväll...sorry darling!


Du & jag alltsåå... Always and forever!



/Pussilago

Update!


Nu har jag gjort engelska och snart har jag även läst ut boken vi ska recensera. Bra jobbat!
Sen måste jag säga att Choklad och mjölk är gaaalet gott! Mmmm smaskens.


Du får inte riva mina murar
som jag omsorgsfullt byggt upp..


Lite mer Mmm i livet.

Jäklar vilken uppdatering jag har! haha. Kan iofs bero på att jag är sjukt uttråkad. Men nu ska jag gå ner på ica och köpa mig lite choklad. Drömgott! Det är en muta till mig själv så att jag får tummen ur och gör lite engelska ikväll!


You're the first star in the sky
and the last to leave,
and when I travell through the night
You shine your light on me

3 dagar kvar!

Idag blir en riktigt vilodag, skönt! Låg i sängen till tolv och kikade på damernas distanslopp. De gick hyffsat, men de va ju såå nära för dom båda :) Har nyss ätit en avocado, galet gott! Nu ska jag kocka lite omelett så att magen blir glad. Resten av dagen ska jag försöka plugga lite och förmodligen blir det en promenix också. Sedan måste jag nog hoppa över dansen ikväll igen, för jag vill INTE riskera att bli sjuk nu. Så antagligen kommer jag bli ganska så uttråkad idag, men jag får väl försöka hitta på nåt som piggar upp mig.
Haha kom på en sak. Igår när jag klivit ur badet skulle jag byta lakan och bädda rent i sängen för det finns inget bättre än att lägga sig nybadad i en nybäddad säng? Drömskönt! Iallafall när jag skulle ta fram lakanen så fanns dom inte där. Men jag var säker på att jag tagit med lakan in. Faaan tänkte jag och gick runt å kika i varenda skåp jag har. Hur lyckas jag gömma något för mig själv i min lilla etta liksom? Haha åh va iriiterad jag blev. Tillslut kom jag på vart dom var, då hade jag lagt dom i min soffa, de finns nämligen ett hemligt gömställde där. Haha. Så tillslut fick jag iaf mina rena lakan :P SNYGGT!

pussilago


NEJ NEJ NEJ!

...Jag ska INTE bli sjuk! Just nu gör jag allt för att mitt immunförsvar ska palla trycket och låta bli att än en gång falla för en förkylning. Whiskey, echinacea, vatten i massor, proviva, mammas dunderkur, varm o'boy och ett hett bad är vad jag försökt med idag. Hoppas verkligen att något fungerar. Det är iallafall bra för psyket hehe. Håller på att snacka lite med Simon just nu som ska åka öppet spår ihelgen, vi måste ju va på topp båda två ihelgen. Roligt! Tydligen ska han stå och hejja på mig när jag kommer i mål också på lördag! haha. Snorig, sliten och förjäklig lär man ju se ut, men de ska bli roligt att ha någon som hejjar =)

Naj nu börjar The mentalist, back to buisness!

Förresten!!!! Världens bästa mamma fyller år idag =) Grattis, jag älskar dig. Du är den bästa.

Pussilago

Dancing

Tisdag idag och jag tog mig en härlig sovmorgon. Iofs vaknade jag kl 09.00 men jag var ändå utvilad och kände att de va dags att vakna. Så de var skönt. Sedan slappade jag lite framför tv:n och käka frulle. Sedan vandrade jag ner på stan och skolan för att käka lunch. Observera att jag vandrade, de va fan jääävligt kallt ute idag. Efter lunchen hade vi iaf dans, Kersti stackarn blev magsjuk så vi fick hålla i lektionen själva. Det gick bra och vi fick klart koreografin till Era låten, tummen upp! Efter de gick såklart jag och min vapendragare till våran stammisaffär, Ica traktören. Sedan bussen hem och nu sitter jag här, har pprecis druckit en Proviva Active, riktigt smaskig må jag säga! Jag håller ju på med lite uppladdning nu innan helgen :) Kvällen ikväll blir bara lugn, ska kurera mig så att jag INTE blir sjuk och glo på tvn.
Sjukt att imorrn har halva veckan redan gått, hallelulja. Veckorna går riktigt snabbt nu för tiden. Och mina måndagar är numera drömdagar! De har dom aldrig vart förut men jag bara tackar och tar emot :)

Just de, ni borde verkligen lyssna på Dancing med Elisa. Galet fin låt som fick mig att börja storlipa förra veckan haha! Så kan de va ibland.

pussilago!

Lunch.

Är hemma på lunch nu, jobbar nämligen hela helgen. Lite synd för det här fina vädret men de är bara att tänka positivt :) Min lilla depperiod är iaf redan över haha. Den gick över redan samma kväll när jag fick somna med ett leende på läpparna, tack för det! Så nu leker livet igen hehe. toppen! Längdskidorna går riktigt bra nu också så de är roligt! Bara en vecka kvar nu tills de smäller! Har fixat boende och skjuts så de känns bra.

Nej nu ramlar gubbarna in här i huset. Dom ska nämligen laga middag till oss familjer ikväll. Men dom har redan knäppt första ölen så jag undrar hur de här kommer att sluta :) Ska gå och kika till dom, sen är rasten snart slutttt.

Pussilago!

<3

Blev nyss lite smått chockad, jag fick nämligen ett sms av min mamma! haha Herregud, de har inte skett sen jag hjälpte henne att göra det för några år sedan. Men nu har hon tydligen fått hem sin nya telefon, i rätt färg dessutom hehe.

-Jag älskar dig mitt lilla hjärta.

Det var vad hon skrev och jag blev verkligen så himla glad.
Har suttit och deppat lite nu ikväll så de där behövdes verkligen. Tack mamma, jag älskar dig av hela mitt hjärta!

Heartless.

Ikväll har jag återigen avnjutit spaghetti och köttfärsås. Även en galet god avocado hehe :) Nu sitter jag å fryser som ja vet inte vad. Kanske är för att jag är så trött, man brukar ju kunna bli lite kall då. Plus att de är typ väääldigt kallt ute nu.
Dagen idag har iaf varit rätt slapp. Även fast det här är den dag på veckan jag behöver gå upp tidigast. Men jag å Carris min älskling jobbade på bra på företagsekonomin idag så de känns bra. Efter luchen gick vi en sväng på stan och jag fick med mig ett par dansbyxor hem. Nu kom jag även på att 3st tunikor och lite heeeta uderkläder (hähä) ligger hemma å väntar på mig i vemdalen som jag beställde ihelgen. Roligt. Annars har jag inte så mkt att se fram emot ihelgen, jobb rättare sagt. Men på lördagen (alla hjärtans dag..) ska pappa och några från hans "gubbgäng" laga middag åt oss, alltså familjerna. Det kan bli intressant, gott och roligt. Sen blir det lite längdåkning och antagligen får jag träffa min kära vän Johanna :) Och återigen komma hem till underbara vemdalen och det bästa av allt, jag får träffa min älskade familj!

..And it hurts with every heartbeat.

Tuesday

Galet vilken god middag jag lagade idag, spaghetti och köttfärsås. Jag är grym på de haha. Så nu är jag mätt och belåten. Jag funderar på om jag ska plugga lite snart, är nog bäst det. Men jag är så himla trött. Klev upp nio imorse, käkade lite frukost och tog sen en joggingtur i finvädret. Härligt. Sen drog jag ner på skolan och käka lunch och sedan gick jag å carro på stan. Fick med mig tre nya kuddar till soffan i stan och en blomma till mitt fina flickrum hehe. Efter de hade vi dans. Efter dansen gick jag på parelle för att kika på balklänningar. De va jätteroligt men svårt när man va själv att veta vilken man ska välja, man vill ju ha lite smakråd. Men jag tror de blev bra tillslut :) Jag får då inte lägga på mig nånting överhuvudtaget om jag ska komma i den till balen haha. Den satt som en smäck :) Nu ska jag bara hitta en väska, smycken, skor och de svåraste av allt...en kille att gå med. Hehe, kan bli svårt. Efter klänningsprovningen gick jag å carris på ica å handla lite. Sen åkte jag som sagt hem å laga middag. Imorrn vet jag inte riktigt hur jag ska lägga upp dagen.. har inga lektioner men jag måste ändå plugga och träna. Får se hur jag gör. Dans är de på kvällen också. Sen har halva veckan gått, najs. Blir dock jobb hela helgen...pengarpengarpengar får jag tänka på för att överleva.
Och något annat jag tänker på en del, svårt att inte göra de. OOch du gör de verkligen inte lättare :)

Wäääh, såg precis på unga mödrar och nu va de tydligen dags för en tjej att föda. Åh herregud va ont hon hade, stackarn. Värsta och bästa dagen i ens liv antagligen. Jag vill också ha barn men de får nog dröja några år hehe.


Pusss E



Söndag.

KUL att jag satt å skrev ett långt fiiint inlägg nyss och vips så är allt borta :)

Jaja, jag va på skalet igår iaf och oj va kul jag hade! De va riktigt röjj hela kvällen. Men de har jag fått lida för idag. Men va gör de?! Skönt att bara vila upp sig ibland också. Fick ju se Sverige vinna LG hockeygames, mycket bra. Morgondagen kommer däremot bli allt annat än slapp. Ska gå upp tidigt och åka minst en mil längdskidor. Sedan ska jag och Johanna pumpa puder i dalarna i Björnrike! Göööööttt! Sedan blir de bussen till stan och dans till kl 22. Kommer bli en bra dag tror jag.

Nej nu börjar sporten och mamma har dukat fram fika så nu blir det mys i soffan. :)

pusshej, leverpastej


Erica Thunell

GAAAH, FAN VA JAG SAKNAR FOTBOLLEN!!!!!

Hade inte så mcket mer att säga idag.
/E


Ny vecka

Den här veckan fick verkligen en kanon start. Va hemma i Vemdalen igår och de bjöds på riiiktigt fin väder och jag utnyttjade dagen till fullo genom att köra slalom på förmiddagen och längd på eftermiddagen. Har nog adrig varit med om bättre förei backarna, fantastiskt =) Hann även med dans på kvällen och städning av rummet. Idag tog jag mig en sovmorgon och sen drog jag å Carris till solarieöarna och efter det var det dans. Nu har jag precis ätit en rktigt studentmiddag, nudlar och ostmackor. Haha! Tur att det inte blir så ofta. Ikväll blir de nog bara chill framför tvn, kan hända att jag orkar städa lite. Kl 21 är det ju Hide and seek, men tveksamt om jag vågar se den själv :(  

Resten av veckan blir nog mest som vanligt, Simon snackade om en spelkväll, får se hur de blir med de. 
Annars ser jag mest framemot helgen, jag är ledig och Rydell & Quick är I vemdalen. Det betyder utgång både fredag och Lördag =) Gööööttmos.

Pusssssssss


RSS 2.0