JULEN

Ja då va julen 2008 över också :) Har vart väldigt trevligt. Har mest jobbat men de kommer jag vara nöjd över nästa månad. Bäst var ändå juldagen på skalet, hihu. Riktigt grymt kul! Igår var också en kul kväll, Bultenzzz spelade på Husky och dom va grymt duktiga! Väldigt lyckad kväll :) Idag är jag trött men absolut inte mindre taggad till nyår för det!! Blir hån där Bultenz spelar igen och middag innan hos Kicki, kommer bli super. Det ser jag framemot. Jobb dagen efter men jag är ju ung för tusan :) Nu ska jag snart iväg till rosahusets arena. Dock blir det ingen hockey för mig för jag är alldeles för trött. Blir till att glutta lite på pojkarna en sväng istället. Men det är ju så kallt så de lär inte bli länge.

Fan va jag har haft många tankar idag. Jag vill beräätta allt men de får jag inte, det går bara inte. Jaja ingen aning om hur det egentligen ligger till så jag ska nog ta ett snack med personen :)

/ Erica med körkortsångest

Jullov

Nu är jullovet äntligen här, efterlängtat kan jag säga :) Dock ska jag jobba nästan varje dag men då blir de iaf lite klirr i kassan. Och de är inte helt fel ! Ihelgen blir de bara lugnt, va ju ut i torsdags så jag är fortfarande lite sliten hehe. Men jag gillar verkligen att va hemma å ta de lugnt. Köra lite skoter, åka skidor och mysa :) Så jag klagar inte.
Julstämningen börjar även komma när man får vara hemma å se all mat och gott mamma lagar. mmmm.

Funderar på nyår också, vet inte riktigt vad de blir än.. Troligtvis hån :)

Nä nu ska jag kika på Sverige - Finland!


Lucia bandyn.

Ja igår va de då återigen dags för Luciabandyn. Jag trodde starkt på vårat lag efter vad vi visat på träningarna, men oj så fel de kan gå ibland haha. Direkt efter skolan så följde Carro mig och gick och mötte upp Nille. Vi drog till Proos där (nästan) hela laget var samlat. Redan då va dom i god stämning. Sedan blev de uppladdning på Sibylla, körv å massa annat gött! ;) Vi var lite stressade över att hinna med rälsbussen men de gick fint! Väl på rälsbussen började vi tagga rejält hehe. Hade så jäkla kul hela vägen till sveg, de hände ömse roliga saker haha. Huuuur sköna killar som helst måste jag säga att mina kära vänner är :) När vi äntligen kom fram till sveg va de bara att kasta sig in i skjutsen som stog å väntade på stationen, hela laget i samma bil. Lite trångt men mysigt hehe. Sedan när vi kom fram till hallen hann jag knappt knyta skorna innan matchen var igång. En bedrövlig första match haha. De va de som förstörde för oss! Menmen. Nästa match blev vinst (över laget som tillslut vann faktiskt) och den sista matchen blev oavgjord med ett felaktigt mål dömt emot oss!!! Skit. Tyvärr gick vi alltså inte vidare vilket var synd för de va sjukt kul att spela. Bara kötta på en massa. Innebandy är ju sjukt kul! Efter de tunga beskedet ägnades resten av kvällen till att kika på dom andra matcherna och umgås. Hade jäkligt kul där också, haha vissa är för sköna.

De tråkiga med kvällen var att Simon fick en boll rätt i ögat och han mår inte bra alls :( Hoppas verkligen att de går så bra de bara kan göra. Huvva.

Men Annars  var kvällen lyckad tycker jag.  :)


aldrig mer!
idiot.

/E, som aldrig slutar förvånas

Onsdag

Sådär ja, då va halkbanan avklarad =) Riktigt roligt va de, men lite hemskt att de kan hända så mkt i dom låga farterna vi ändå körde i.. Nästa skrivning & körning nu då.

Efter halkbanan blev de en sväng på stan med pappsen, vi hittade faktiskt lite klappar. Känner en viss ångest över de där! Sen åt vi finmiddag på Max och sedan åkte han hem. Tråkigt. Nu ligger jag bara å lyssnar på musik å kikar lite, fattar inte vart kvällen tog vägen?? Känner faktiskt lite pepp inför fredag också, kan nog bli jäkligt skoj =)

Nä, nu ska jag kika på Grey's istället.




Roger ut!


=)

Helgerna skulle gärna kunna få vara åtminstonde en dag längre, dom försviinner ju hu fort som helst!! Men jag har ändå hunnit med att göra lite roliga saker ihelgen. Två skoterturer, en längdtur, en löprunda, födelsedagsfika, övningskört och lite mer. Allt utomn att plugga haha. Kanske blir de ikväll. Återstår att se. Kan inte fatta att det är 2 veckor kvar av hösttermiinen, vart tog veckorna vägen?! Aja, skönt är det, dock lite stressigt.. Åker in till östersund imorgon med pappsen, sedan har jag körlektion kl 10. Och halkbana på onsdag, tjihoo :D Efterlängtat kan jag säga! Har även bokat körning och skrivning nu, jag vill bara berätta för alla vilket datum det är men ändå inte haha. spännande..

Nä nu ska jag börja med middagen, so long suckers! ;)

Glader.

För tillfället är jag väldigt nöjd med det mesta, förutom alla arbeten jag inte gjort klart men de behöver vi inte tänka på :) Det är härligt att vara glad. Ikväll hr jag spelat innebandy med grabbarna, riktigt roligt! Där går du miste om något carris ;) Nu kikar jag på criminal minds & dricker min favoritjuice, brämhults. Imorrn blir det hemfärd och igen är nöjdare än jag över det. Bli nog en hel del längd ihelgen :) Utgång imorrn också förretsen, skalet öppnar ju igen för säsongen. Najs.

Haaaare gött! /E


Plugg

Ja vilken jävla plugg kväll jag haft ikväll. Usch, jag är värdelös på at plugga nu för tiden. Har suttit med samma uppgift sen jag kom hem och jag har inte skrivit 1 sida än. Bra jobbat :) Jag lagade iaf en god middag förut, så lite duktig har jag varit. Men kvällen är inte över än för nu när dansen har tagit uppehåll har man ju hela kvällen till att sitta hemma.

Körlektion varje dag den här veckan så jag hoppas att jag kommer göra framsteg.. men de känns faktiskt som att jag kan göra det. Ska göra ett nytt försök att försöka få Lillian att boka tider. Hoppashoppas.

Nuuuuu blir de plugg.

Roger ut!

RSS 2.0