Lost

Det är mycket som är Oklart just nu, not hot!

Usch, sitter å kollar på criminal minds nu och det är väldigt läskigt kan jag säga. Inte kul att sitta själv i lägenheten och kolla på det. Har nyss ätit lite kvällsfika iaf och det va väldans gott :) Va ute å sprang en sväng ikväll också men precis som igår fick jag typ kramp i magen så jag inte kunde stå upprätt, inte skönt. Så det blev inte en sån lång tur men alltid något. Imorrn bär det av hem till Vemdalen igen, skönt! Den här veckan har dock gått sjukt snabbt men de är alltid skönt att komma hem. Blir inte nån utgång ihelgen, va ju tänkt så men både jag å Kajsa ska jobba hela helgen å Kicki va sjuk :( Så de blir nog att vi hittar på något annat mys istället :) Ska försöka hinna med att åka lite längdskidor också, inte länge kvar nu, huvva.

Imorrn är inte vilken dag som helst heller, utan då fyller världens bästa Towe äntligen 18 år!! =)
Guuuuuud va roligt! Stort Grattis gumman, hoppas du får en toppendag och kväll!

Nä nu är pausen slut...

puss påre!

Are we human or are we dancers?

Ojdå, vem är de som uppar igen om inte ersca? ;) du ligger efter nu carris..

Ledig idag igen, skööönt. Jag gilllar sista terminen på gymnasiet, iaf än så länge :) Har fått lite plugg gjort och även tagit en joggingtur idag iaf. Nu ska jag strax gå och handla lite mat så jag kan få nåt i magen innan dansen ikväll. Sitter å diggar en massa bra musik, humöret ändras från den ena låten till den andra haha. Musik påverkar verkligen.
Ihelgen blir det jobb för hela slanten. Tråkigt men behövligt! Kan ävenbli utgång? Skulle tro det, frågan är bara om jag ska vara chaufför eller inte. Aja, nu ska jag springa på ica, hörs då!

Sooo mama let you outta da house? nu känner jag mig eeensam..de går ju inte att låta bli att tänka på de där haha.

/E

Shine on!

Idag har jag vart lite trött (ovanligt?), men skoldagen har gått bra ändå. Va ju på måndaxklubben igår och de va trevligt. Roligast va iaf bowlingmatchen! Blev tydligen en riktigt efterfest men jag är glad att jag inte hamna på nån sån hehe. Va som sagt tillräckligt trött idag när bussen gick 07.20.  Vi har iaf haft temadag idag för att uppmärksamma Förintelsen, så otroligt hemskt så det finns inte. Såg en ganska bra men seg film, somnade nog en halvtimme i mitten. Så kan de gå.  Nu ikväll har jag inte gjort något vettigt alls. Fick besök en sväng av en knepig kille haha. Men han gick som tur var ganska snabbt. Hoppas Carris besök stannar längre ;) och inte luktar svett haha! Imorrn är jag iaf ledig hela dagen så då blir de slapp, träning och plugg. Skönt.

Naj nu ska jag göra något annat, hörs!

Puss på dig!!

Helgen.

Vecka 4 har vart hur bra som helst! Först körkort och sen få vara hemma i vemdalen nästan hela veckan. Ragga runt med bilen å festa på student skiweek. Göttmos haha. Har även haft en väldigt mysig helg, känns lite tråkigt nu bara men vad gör man? that's life :)  Vet inte riktigt vad ja ska skriva. Har en konstig känsla i kroppen må jag säga :P. Imorrn ska jag iaf åka till hede å hämta ut körkortet som kommit, åka längdskidor och förmodligen ta de rätt lugnt. Jag är ganska bra på det faktiskt. Aja, nu ska jag snart kika på scrubs, som jag ihelgen fått veta är ett fantastiskt program ;) kommer inte bli lika roligt att kolla på de själv bara för de ärju kommentarerna som gör de. Hmm.


Puss på er / E

Världen bästa dag!

Den här dagen kommer jag aldrig glömma, en utav dom bästa i mitt liv =) men även den värsta! skulle inte vilja uppleva den här dagen igen haha! Är helt slut och klockan är bara 2. Har knappt sovit nånting inatt, vet inte vad de beror på. Antingen för att jag ärsjuk, eller la mig för tidigt men mest troligt berodde de på uppkörningen som väntade idag! haha. Usch vilken hemsk timme de var, de gick ju int ens bra att köra. Huvvet va helt tomt ibland, kom inte ihåg nånting.
Men efter att jag avbrytit en parkering på handikapplats i sista stund blev de inte bättre haha! Då trodde jag att de va kört. Men känslan när vi va tillbaka på vägverket och han sa att jag va GODKÄND var obeskrivlig! Blev helt skakis :P Sen fick jag köra bilen till körskolan, heeelt själv. Har knappt fattat de här, känns som att han kommer ringa snart å säga att jag inte alls blev godkänd :P Men de tvivlar jag på att dom får göra hehe. Så nu ska jag hem å köra bil! Tar bussen nu kl 4 sen blir jag hemma tills onsdag kväll, ska bli riktigt skönt!

Så nu är de bäst ni håller er inne, för nu har även jag tagit körkort :D tjihoo!

/E

Onsdag.

Onsdag idag och det betyder inga lektioner för min del, härligt. Sov ut riktigt idag eftersom att det blev ganska sent igår. Jag å Carro for på storsjöbadet med Simon och Nille. Sedan anslöt även Frucke. Vi hade jättekul, de måste göras om. Efter badet for vi hem till Simon och kikade på en värdelös film, inte för att jag hängde med riktigt haha men de va lika bra det. Kom i säng vid halv två tror jag. Idag ska jag bara plugga lite här hemma, sedan ska jag hälsa på Carro en sväng och efter det blir det dans. Skönt att halva veckan gått nu, vill bara hem :) Är ledig hela helgen vad jag vet så de ska bli underbart skönt att bara njuta av Vemdalen i några dagar. Love it. Synd att Johanna ska jobba helger bara, lite tråkigt för min del iaf.

Nästa vecka är det ju student ski week också, roligt :) Vet inte hur jag ska göra med det, måste ju in till stan på måndag fördå har jag körlektion.. Men det lutar åt att jag åker hem igen på kvällen och sedan tillbaka på tisdag morgon. Haha herregud, bara för att få gå ut en måndag. Inte okej :P

Nä nu får de vara nog, vi hörs!

/E , med lite pirr i magen haha

Östersund

Ja då va man tillbaka till östersund igen då. Jag längtade hem redan igår innan jag hade åkt. Vemdalen är helt enkelt bäst för tillfället, svårslaget som satan. Mitt lov har iaf varit allt annat än utvilande. Har jobbat nästan varje dag och samma gäller festandet. Men vem tackar nej till det? Har haft hur kul som helst med både gamla och nya vänner :) ´Dom få dagar jag var ledig åkte jag längd, slalom, gick på afterski och körde skoter. Senaste skoterturen blev igår när jag och johanna visade Victor och hans kompis hur de ska gå till när man kör skoter ;) De va första gången för dom så dom var en aning nervös bakom oss haha. Tur vi hade me Kallin som kunde visa vägen. Efter de blev de bastning i Victors grymt fina stuga, en perfekt sista dag på lovet :) Åh nu fick jag ännu mer hemlängtan... Meeen bara en termin kvar nu sen kan man göra vad man vill :) nästan iaf.

Nä, nu blir de åter till körkortsboken!
/E

RSS 2.0